Recenze:

     

  31.5.2016

Ceskymac.cz | Bazální teploměr iFertracker: Užitečný pomocník při plánovaném těhotenství:

6 gramů špičkových technologií a nadšená přítelkyně :)

       

  11.4..2016

Ceskymac.cz | Chytrý teploměr iThermonitor: Povinná výbava domácí lékárničky:

Chytrý teploměr iThermonitor je skvělým pomocníkem, který rodičům výrazným způsobem ulehčí kontrolu nad horečkou a postupem nemoci. 

Dle našeho názoru se jedná o skvělé zařízení, které může právem aspirovat na povinnou výbavu domácích lékárniček.

 

Pochválit musíme bezproblémovou komunikaci a relativně slušný dosah v řádu několika metrů. Přesnost měření jsme ověřovali s pomocí klasického teploměru, přičemž obě zařízení při všech pokusech ukázala stejné teploty.

    

   30.1.2016

Lifehacky.cz | Thermonitor: na pomoc hořícímu dítěti: 

Teplotu dítěte jím sice regulovat nejde (zatím?), ale všechno ostatní, co si umíte představit, z takové věcičky vytřískáte.

Tomáš Baránek, nakladetel a publicista Jan Melvil Publishing a bloger Lifehacky.cz

 

Appka (iOS /Android) je opravdu nadstandardně kvalitně provedená, zvláště když vezmu v úvahu, že je kompletně v češtině; jednoduché UI a ovládání jistě usnadní stresující chvíle spojené s nemocí dítěte;

  • do aplikace můžete přidat více uživatelů (dětí) a jednoduše mezi nimi přepínat;
  • můžete sledovat historii teplot na grafech
  • můžete si přidávat poznámky typu „tady dostal paralen“ apod.
  • na iOS funguje integrace se Zdravím (HealthKit) a také s Apple Watch (samotná appka i zobrazení aktuální teploty v Přehledech),
  • můžete si nastavit limity pro hlášení hraničních teplot (scénáře znějí děsivě, ale spíše si představuju, že např. když teplota příliš klesne… odlepil se senzor :)

 

    

   27.5.2015

Jablíčkář.cz

iFertracker dokáže být velice užitečné zařízení, které může párům pomoct s početím dítěte, především pak ve fázi, kdy to nelze nechat náhodě. 

Výhodou zařízení je i to, že je doopravdy velmi malé a tenké. Žena tak během spánku nic necítí a ani jí nikde nepřekáží. Synchronizace i měření dat funguje rovněž spolehlivě.

     

   2.5.2015

SuperApple.cz

Mnoho párů má potíže otěhotnět, a snaží se tak jako pomůcku využívat měření bazální teploty.

S chytrým doplňkem iFertracker se stává tato metoda konečně pohodlnou.

  

   9.2.2015

Jablíčkář.cz | Tělesná teplota miminka pod dohledem s iThermonitorem:

Zařízení iThermonitor ocení každý rodič, který – když je třeba – chce mít zdravotní stav svého dítěte pod kontrolou a s tím spojený klid.

  

Samotná aplikace je designově povedená a především uživatelsky přívětivá. Během pár minut se s ní zvládne seznámit naprosto každý a měření teploty je pak skutečně hračka. Příjemná zpráva pro všechny rodiče je, že je aplikace iThermonitor v češtině.

  

  

  25.1.2015   

Youbabyandi.com (anglicky) | iThermonitor – a smart wireless thermometer

Luxusní způsob, jak měřit teplotu Vašeho dítěte.

 

Pro děti i pro Vás může být frustrující, měřit jim teplotu např. každou hodinu. Obzvlášť, pokud chtějí spát. Prožila jsem kvůli tomu mnoho bezesných nocí a vždycky jsem si přála, aby pro toto existoval nějaký snadnější způsob. 

 

  

  25.1.2015   

Appliště.cz | iThermonitor je chytrý teploměr

Výborná pomůcka pro malé děti, kterým se rychle mění teplota.

 

Zvládá vše, co člověk od něj může čekat. Měří teplotu s přesností ±0.05°C. Aplikace je stabilní a po čase není skoro poznat, že teploměr máte na sobě. Chápu to zaměření na malé děti, kterým se může během dne i několikrát změnit teplota. Díky iThermonitoru nemusíte dávat dítěti neustále klasický teploměr pod paži, ale prostě necháte tento chytrý teploměr, aby byl stále s ním. 

  

    

  22.1.2015

SuperApple.cz

V tištěném časopise SuperApple (1-2 2015) vyšla recenze iThermonitoru, ke stažení zde.

   

Nepředpokládá se, že byste preventivně monitorovali dítě každou noc. Zařízení je určeno jen pro případy nemoci. V takových případech je skutečně dobrým pomocníkem a z vlastní zkušenosti mohu potvrdit, že přidá starostlivému rodiči trochu na klidu. 

 

 

    

  29.11.2014

Smartfoun.cz | Raiing iThermonitor: chytré měření teploty

Kojenecký ústav doporučuje.

 

V této recenzi byla praktická část testu na týden svěřena do rukou zdravotních sester kojeneckého ústavu v Pardubickém kraji, kde byl iThermonitor používán v běžném provozu ústavu.

„Raiing iThermonitor je bez pochyb zajímavou technickou vychytávkou, kterou ocení především mladé rodiny. Největší výhodou je přesné měření a jednoduchá aplikace, díky které není nutné dítě v noci budit, naopak mínusy bych hledala těžko.“ – vrchní sestra Lenka K. 

 

   

    

  21.11.2014

Mobilenet.cz | Raiing iThermonitor: dětský teploměr v cloudu

Za klidný spánek to stojí.

 

Raiing iThermonitor je bezesporu zajímavé zařízení, pro které si dovedu představit využití, zejména pokud je vaše dítě často nemocné. Pohodlné to je nejen pro rodiče, ale i pro samotné dítě, které nemusí po několika hodinách obtěžovat s klasickým měřením teploty. Místo toho vás sám upozorní na příliš vysokou teplotu, až když skutečně překročí určitou hranici.